Post by bizpbetmarexpsour on Mar 6, 2022 10:16:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ модифікувати багато витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking - Star Chef 2022 version ▞▞▞
Авторські права на цю гру захищено авторським правом на іншу гру, яка також називається кулінарною лихоманкою
Гарна гра і все, крім того, що вам доведеться заплатити багато грошей, щоб продовжити гру. Вимкнено можливість перегляду відео за діамантами або навіть продовження рівня. Я люблю цю гру і хочу продовжувати грати в неї, але збираюся видалити її через цю причину, про яку я щойно згадав
будь ласка, дайте мені дорогоцінні камені, які я придбав, я надіслав електронного листа, щоб повідомити про інцидент, але не отримав відповіді 🤨😡🤬
Ігра Дуже крутаааааа я граю все тиждень 😘😘😘😍😍😍😍😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝 Рекомендую вам очності рекомендую 👍👍👎👍🤙🤙🤙🙏🙏🙏🌸 🌸🌸🍉🍉🍭🍭🍭🍭🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
Мені подобається, як швидко ви відкриваєте кілька ресторанів
Crazy Cooking - Star Chef Rekreacyjne hlo
Чекаємо, скільки часу цій компанії потрібно, щоб відповісти на покупки додатків або відшкодування
Це дивовижна гра. Без реклами та великих пропозицій найкраща гра з їжею. Любіть клієнтів.
Найкраща гра за всю історію – це проблема з діамантами, але є відео, щоб переглянути її, а потім отримати діаманти
Мені дуже сподобалося, дякую, але я хотів би, щоб у нас було більше діамантів
Ненавиджу перетягування!!!
Crazy Cooking - Star Chef Εύκολα tbnm
Все йде добре, поки ви не оновите третій ресторан. Неможливо досягти іншого рівня, якщо не витрачати реальні гроші на дорогоцінні камені. Раніше мені дуже подобалася ця гра. Соромно.
це чудова гра шеф-кухаря😁😁🎅
Чисто слизали з "Cooking Fever". Ничего свого не придумали. Плагіати. Позор
Це дійсно весело
Дуже цікава гра, мені дуже подобається, але не так багато часу, щоб пройти рівень наступного разу, дайте більше часу для проходження рівня
Подобається. Тим хто таке любить рекомендувати.
5 зірок за графіку, але 1 зірка за вартість дорогоцінних каменів. Це хороша гра, але безкоштовні дорогоцінні камені не запускаються, коли я ввійшов у гру за допомогою облікового запису Facebook.
Найкраща програма, але дуже важко отримати діамант. Це мене іноді злить. Проте я оцінив його на 5 зірок🥰🥰🥰
Він сказав, що в ньому не буде жодної реклами, і в грі є багато реклами.
Я люблю цю гру . найкраща кулінарна гра. не потрібно витрачати гроші, вони дозволяють легко заробляти в грі. Дякую за таку чудову гру
Дуже класна гра! Він розважає вас на багатьох рівнях.
Лол, я люблю це так сильно, що міг. Одружитися
Crazy Cooking - Star Chef Εύκολα tbnm
Ролі
Це гарна гра для дітей
нудно
Важко заробити дорогоцінні камені
Люблю цю гру, вона тримає мій розум гострим.
Makeover Word: Home Design 言葉 mwcw
Я люблю готувати, і ці рецепти чудово підійдуть для веселого дня.
Клас
Я люблю цю гру. У цій грі теж дуже багато труднощів, але ми всі разом усуваємо труднощі...
весела гра, але дуже важко отримати три зірки на останніх 10 рівнях
Я граю в неї без зупинки вже більше року. Цього мало б сказати достатньо. Я завантажив і видалив кілька телефонних ігор, але я затримався на цій.
Отримати дорогоцінні камені занадто складно, я не зміг синхронізувати прийшли на мій Facebook, спробував купити дорогоцінні камені, але це не спрацювало. Все так дратує