(Android) Breach \u0026 Clear: Tactical Ops hile kodu daha fazla dayanıklılık
Mar 6, 2022 10:13:51 GMT -5
Post by bizpbetmarexpsour on Mar 6, 2022 10:13:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Breach \u0026 Clear: Tactical Ops ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Breach \u0026 Clear: Tactical Ops IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Breach \u0026 Clear: Tactical Ops 2022 version ▞▞▞
Aslında oldukça iyi bir oyun ama diğerlerinin de söylediği gibi, oyunun �'ini ödemek zorunda kalmak eğlenceli değil. Beğendim ama sebeplerden dolayı siliyorum.Umarım bunu düzeltebilirsin ve belki bir gün tekrar oynayabilirim
TEK seviyeden fazla oynamak için para ödemen yeterliydi, aptalca
Oyun fiyatına 5/5, ancak oyunun PC sürümüyle standart olarak gelen içeriği kısıtlamak için 4/5. Bunun fiyatını açıklıyor, ancak sadece farklı teçhizatları donatmak için para harcamak zorunda kalmak can sıkıcı oluyor.
Castle Defense 2 სტრატეგია pful
Breach & Clear: Tactical Ops Stratégiai játékok tye
Onu seviyorum ama tüm oyunu oynamak için bir abonelik ödemeniz gerekiyor.
İnanılmaz strateji oyunu, mühür kavramı seviyorum! Umarım biraz daha güncellerler, 14,5 inç HK416 veya 10.5 inç namlu veya daha fazla ataşman gibi daha fazla silah ekleyin. Bu oyunu çevrimdışı olarak tavsiye edin. Umarım eklemeye devam ederler.
Öncelikle harika oyun. İkinci olarak, uygulama içi satın alımların çalışmamasını düzeltmek için ekranın sağ üst köşesindeki ayarlara gidin ve işe yaramazsa satın alımları geri yükle'ye dokunun, biraz bekleyin ve tekrar deneyin.
Ordu ateş ediyor. TÜF
Bu TAM oyun için tam yıllar önce ödeme yaptım ve şimdi aylık abonelik mi? Tek bir yeni görev olmadan mı? Bunun mantığını anlamıyorum...Bu oyuna bayılıyorum ama en azından gün aşırı oynayamadığım bir oyuna her ay para vermeye değmez
Breach & Clear: Tactical Ops रणनीति usbt
ne olduğu için oldukça havalı ve ücretsiz.
2. seviye yapamadığım aboneliklerden kurtulman gerek
oyun oynanıyor
Eğlenceli bir oyun... başlarda ama çabuk eskiyor. Haritanın bir bölümünü yendikten sonra iyi olurdu. Yeni görevler belirir. Bunun yerine sadece aynı görev ve aynı görevleri tekrar tekrar oynamak sıkıcı oluyor.
Bu rpg'nin oyun stilini beğendim ama bedava oynamanın kelimenin tam anlamıyla sadece bir görev alması biraz bs
Ancak parayla içeriği içinde başka haritalarılı para kazanmak nedir?
Breach & Clear: Tactical Ops ยุทธศาสตร์ air
Uzun zaman önce bir başlık dişlisi satın aldım ve teknik hatalar vardı, düzeltmenin herhangi bir yolu var mı?
Harika bir oyun ama Huawei 😟 Devs cihazımda düzgün çalışmıyor, nasıl düzgün çalışmasını sağlayabilirim? Bazı grafikler eksik, düğmelere basmayı ve oyunu oynamayı zorlaştırıyor.
İstediğim her şeye sahip, silahlar, özel ataşmanlar, kamuflajlar, insansız hava araçları ve daha fazlası. Ödeme yönleri çalışmıyor.
Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum. Harika harita tasarımı ve gerçekten keyifli. Karşılaştığım tek sorun, columbia harita paketi için ödeme yapmış olmam ve onu her seçtiğimde satın almamı söylüyor. Banka hesabımı kontrol ettim ve işlemin tamamlandığını söylüyor. Umarım bu yakında düzeltilir.
İlk kalıcı gümüş, ödediğim gibi çalışmadı.. Bir kez çalıştığında, kalıcı çifte deneyim satın aldım ve tahmin et ne oldu? O da işe yaramadı.. Lütfen düzeltin
Abone değilseniz, tüm görevleri yapamazsınız, yalnızca bazılarını ve donanım ve diğer şeyleri almak için ihtiyacınız vardır.
Potansiyeli var ama uygulama satın alımlarında kullanmayı denediğimde sadece paramı alıp ödediğimi vermemekle sonuçlandı bunun dışında bu oyun harika bir oyun olma potansiyeline sahip 1 nedenden dolayı bu oyun 4 yıldız kazanamıyor Oynamaktan zevk aldığım ve tarzının dışında bir anlamda paranızı alıyor. İçerik oluşturucular bu sorunu çözene veya bunu telafi etmek için ücretsiz bir dlc yayınlayana kadar hiç kimsenin uygulama içi satın alma yapmaya çalışmasını önermiyorum.
Breach & Clear: Tactical Ops Strategické mgq
oyunu seviyorum ama para ödemeden en azından bir veya daha fazla haritada oynayabilmeyi dilerdim bu da 3 yıldız veririm
Bu oyunun nihayet android'e geçtiğini görmek beni mutlu etti, eskiden birkaç ücretli genişletme ve isteğe bağlı mikro işlemlerle f2p idi. Tüm oyun artık temelde ücretli bir abonelik ödeme duvarının arkasına gizlenmiştir. zahmet etme.
Breach & Clear: Tactical Ops Stratégiai játékok tye
Eskiden bu oyuna bayılırdım ve yeni sahipliğini, sürekli olarak daha fazla içerik almak için yükseltme talebinde bulunurdum, bu çok hayal kırıklığı yaratıyor. IDK, neden zaten iyi bir oyunla uğraşıp bu ödeme duvarlarının altına kilitlediğini.
Bu oyunu 2013'te satın aldı ve oynamaktan keyif aldı ancak şimdi oynamak için bir abonelik istiyor. Bu oyun iyi ama Geliştiriciler açgözlü ve oyunu tamamen mahvetti!
İlk başta hom gibi görünüyordu ama giderek daha karmaşık ve zorlu hale geldi. Harika bir oyun, tek nedeni 5 yıldız değil, satın almamı geri getirmeyecek
Güzel oyun ama abonelik daha da kötü hale getiriyor ödemeden oynayamazsın sadece Afganistan'da başka yerlerde oynayamam ve diğer yerlerde ücret ödenmesi gerekiyor ve abonelik reklam gibi ama daha kötü
Üçüncü kişi görüşü nerede? Sadece öldürme kamerasında mı? Lütfen bana cevap verin 5 vereceğim*
Bu iyi bir oyun. Ama ödeme şeklini sevmiyorum, sadece devam et
Bu oyunu seviyorum ama Afganistan 1. görevinde takıldım ve bir sonraki göreve geçemiyorum lütfen bana yardım edin...
Çok bağımlılık yapan harika bir oyun ama bakın uygulama içi satın alımlar donuyor, böylece yeni harita paketleri gibi bir şey satın aldığınızda asla geçmiyor. 5 yıldız derecelendirmek için lütfen düzeltin ve farklı değerlendireceğim, ayrıca siz çocuklar, ihlal etmek ve temizlemek için bir zombi versiyonu yapmalısınız, oyunu çok daha fazla bağımlılık yapar
Bu iyi bir oyun, ancak aylık bir yığın para harcamadan yalnızca bir görev oynanabilir, bana kapı tokmaklarını hatırlatıyor ve ödeme duvarlı olmasaydı neredeyse daha iyi olabilirdi
Bunu tekrar App Store'a getirdiğinize sevindim. Serbest bırakıldığında bu oyunu oynamaktan zevk aldım ve tekrar oynamanın tadını çıkaracağım.
Ne zaman sas'ım var gibi başka bir kadro alsam o zaman bir donanma alsam oyun yeniden başlıyor ve aldığım kadro orada değil ayrıca kadroya harcanan para gitti ama yine de al diyor, oyunda çok bug var Afganistan'ın ikinci görevinde olduğu gibi, o harita oyununu ne zaman oynasam yeniden başlatılıyor lütfen düzeltin. Oyununuz harika, bu oyunun ne zaman düzeleceğini biliyorum, teşekkür ederim.Bir şey yapmak için abone olmak ya da bir şey almak için abone olmak zorundasınız, ancak tamamen buna değer, harika bir konsept harika bir uygulama, daha iyi fizik ve gelişmiş dokular görmeyi umuyorum.
Yine de yüksek tekrar değeri olan mükemmel bir oyun... Ancak bu fiyata bir oyunda dlc/IAP olmamalı. Oyun ayrıca mobil ekranda oynamak için oldukça beceriksiz ve pili ciddi şekilde tüketiyor ancak yine de eğlenceli olabilir. Orta düzeyde karmaşıklık/derinliğe sahip diğer birçok oyunda olduğu gibi, keşke PC sürümünü satın alsaydım.