Post by bizpbetmarexpsour on Mar 6, 2022 10:07:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neomezené klíče ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
Skvělý koncept a hratelnost je v pořádku, ale tohle je jedna z nejtěžších her, co jsem hrál. A hrál jsem Getting Over It. V náhodných časech se míč kutálí rychleji nebo ztrácí rychlost. Také, pokud je to míč, měl by vypadat, jako by se kutálel, nikoli seděl.
Při skákání hrotů není absolutně žádná volnost. Je to jen frustrující, ne opravdu zábavné.
Když jsem stiskl přeskočit úroveň, donutí mě to znovu přehrát. Tuto hru bych NIKOMU nedoporučoval.
Go Escape! ஆர்கேட் zzu
Hra mi přijde velice dobrá ale většinou jsem se párkrát naštval takže pouze dobré 4 hvězdy
Dobrá hra, maximálně. Ale poté, co ztratíte cca; 3krát dostanete a reklamu. Čím výše půjdete, tím těžší budou úrovně. Ale někdy to tak chodí, že jsou prakticky nemožné.
Nereaguje/neskáče na některá klepnutí, která jsem provedl, zvláště před zobrazením reklamy, také během určitých úrovní, kdy na moje klepnutí zareaguje, skočí špatným směrem/přímo mimo meze nebo špičky
Trochu rozbité, ale způsobem, který nezastaví zážitek, ale spíše že existují tajné způsoby, jak ukončit úrovně nebo někdy něco nefunguje. Velmi zábavné. Nedostatek úrovní
Taková zábavná hra! Přál bych si, aby toho bylo tisíc úrovní a stále by se mi to líbilo. Hrál jsem ji často, abych si osvěžil mysl, a pokud to čtete a znáte nějaký koncept všímavosti, pak si poslechněte toto: tato hra může být minimalistická logická hra, ale udržuje vás na hraně a nejlepší vlastností této hry je, že když ji hrajete musíte být zcela koncentrovaní, takže nenechává žádný prostor pro běh jiných převodových stupňů. Tým #GoEscape prosím přineste více takových.
Tato hra je úžasná, ale má chybu. Jsem na úrovni 86 a zabije mě to, když skočím. Nevím, jestli je něco špatně s mým telefonem nebo s hrou? Prosím, opravte to, děkuji.
vysává příliš mnoho reklam a míček se přes hroty téměř nenaskočí, většinou se ani neodrazí 😠.
Stáhli hru. Musím vidět 3 reklamy za 10 sekund. Odinstaloval to. Byl jsem zmatený, jestli hraji hru, abych sledoval reklamy, nebo sleduji reklamy, abych si hru zahrál. Nejhorší zážitek. Stahujte pouze v případě, že chcete vidět reklamy.
Tato hra je zábavná a náročná, ale když zmáčknu tlačítko „přeskočit úroveň“, zhlédl bych reklamu asi 3 nebo 4krát a ani bych ji nemohl přeskočit. Proto této hře dávám 3 hvězdičky
Hra je zábavná, ale příliš mnoho reklam, koupil jsem si žádný banner a vyskakovací okna za 3 $ a nic se nezměnilo
Zábavná hra. Příliš mnoho reklam. Smazáno po 5 minutách hraní, protože za tu dobu se objevilo alespoň 20 reklam. Pokaždé, když přejdete na novou úroveň nebo budete muset restartovat úroveň, dostanete reklamu. Opravdu to za to nestojí.
Go Escape! ஆர்கேட் zzu
V některých bodech je to opravdu těžké, ale je to opravdu zábavná hra
Skvělá hra, byla velmi zábavná, dokud jsem nedokončil všechny úrovně. Doufám, že v budoucnu uvidím více
Hrajete 30 sekund a máte nepřeskočitelnou reklamu.... zábava.....
Byla to skvělá hra, ale po dosažení úrovně 150 byl veškerý můj postup smazán. Byla to zábavná hra, ale teď se neobtěžuji znovu hrát přes jednodušší úrovně, takže aplikaci odinstaluji.
Tohle bylo prostě skvělé, nikdy jsem nenašel tak dokonalou hru, byla zábavná a rychlá a přitom umožňovala klidné prostředí. Děkuju!
důvod, proč dávám tři hvězdičky, je ten, že některé úrovně mají velké chyby, jako když procházíte teleportem, zpomaluje váš míč, takže když se pokusíte Juno překonat bodec, trefíte bodec bez ohledu na to, protože jste příliš pomalí na to, abyste ho přeskočili a reklamy vám nedávají odměny, ale jen vás okrádají.
Mergedom: Home Design پزل zzw
Příšerná hra v prvních pár levelech začala zaostávat a nenechala mě skákat Tuto hru nedoporučuji, protože má otřesnou grafiku a je velmi nudná
Hrával jsem to během zkouškových dnů, abych uvolnil stres ze zkoušek, což mi velmi pomohlo...🌠
Nejsem si jistý? Velmi zjednodušený herní design, který je skvělý, ale špatně provedený. Mnoho času je jednoduchý stisk ke skoku zpožděn nebo vůbec? hry by měly být relaxační a zábavné, na druhou stranu je to prostě frustrující s malou odměnou nebo pocitem úspěchu! neříkám, že nestahuj! posuďte sami? ale nečekejte nic jiného než vztek quit!!!! Koncept vývojářů je dobrý, ale prosím pracujte na něm, je toho hodně, co je třeba opravit x
Za několik dnů jsem všechny levely dokončil, teda až na 3, do levelu 200 mi nedá dostat i když jsem to udělal pořád mi to hádže jiné levely ale do levelu 200 se prostě nedostanu (ani po skipnutí levelu)
nejhorší hra všech dob, kdyby reakce byly pomalejší... no to se prostě stát nemohlo. snd reklamy, jsou prostě z pekla
Je to velmi zábavné, hraji to každý den, je to náročnější a skončil jsem po 202 úrovních a právě jsem chtěl zjistit, že dostávají více úrovní.
Tato hra má dobrý potenciál, ale je příliš těžké ji vůbec uvést do provozu! Byl jsem opravdu nadšený, že to zkusím, ale v polovině času míč neskočí, když klepnete na obrazovku, (jak to má ve hře být) opravdu bych to chtěl opravit a do té doby budu dávat pouze to 2 hvězdičky.
Důvod, proč ji hodnotím pouze 3 hvězdičkami, je ten, že vůbec neuklidňuje – vztekal jsem se na mabey lev 4 nebo 5. Je to opravdu dobrá, zábavná, OK hra, a to je důvod, proč jsem se procházel po aplikaci, abych získal novou hru a našel tuto. Ale nebyla to moje nejlepší volba, ale ani špatná volba. A to je můj názor. Děkuji za váš čas a úsilí při čtení tohoto
Jsem touto hrou posedlý!!!! Miluji to! Pouze 4 hvězdičky před reklamami, není jich mnoho, ale mohlo by jich být méně, než se mi líbí, jak je to super náročné
dobře, když jsem hrál hru stejně jako vy, zasekl jsem se na úrovni (která byla zmanipulovaná, teleport nefungoval) rozhodl jsem se podívat na přidání, abych to přeskočil, a jakmile skončilo přidání, odešel jsem ven a nepustilo to přeskakuju
Ze začátku jsem tu hru miloval, ale myslím, že každá úroveň, KAŽDÁ ÚROVEŇ, je reklama a je nepřeskočitelná. Nejen, že z nějakého důvodu stále dostávám reklamy bez internetu. 0 hvězd
tato aplikace je nejhorší pro nedokončené aplikace, myslím, kdy naposledy provedli aktualizaci této hry, míč se zpožďuje a kutálí se velmi pomalu a je opravdu otravné, jak existuje tlačítko pro sledování reklamy a získání 30 drahokamů, ale je to podvod nedává vám drahokam
Tato hra je náročná a rozhodně je těžké ji odložit, jakmile začnete. Nepřeskočil jsem žádné úrovně, jen jsem hrál, dokud jsem to neporazil.
Toto je sotva funkční hra. Když klepnete, dojde k velkému zpoždění spolu s reklamami mimo a**. Pokaždé, když zemřete, dostanete reklamu, která vám zabere 5 sekund času.
Go Escape! Arked cmfk
Líbí se mi tato hra, když jsem ve stresu, zahrál bych si tuto hru a hodně by mě to uklidnilo. A MÉ KAMARÁDCE SE TATO HRA LÍBÍ, HRAJE JI NA MÉM TELEFONU PO CELOU DOBU DOPORUČUJI ZÍSKAT TUTO HRU!!!!
Některé špatné návrhy úrovní, řídké používání herních mechanismů a špatně zvolené zvýšení obtížnosti.
Tato hra byla úžasná, ale bylo tam málo reklam, ale je skvělé, když někdo vidí moji recenzi, pls nainstalujte si ji rychle😄😁😃
Někdy nereaguje na váš dotek a nepočítá to také spousta reklam
Myslím, že je to dobré a všechno, ale jako když se pokusíte skočit, neskočí, i když skočíte v poslední sekundě, nenechá vás skočit, takže vás to nutí zemřít, jako by hra nechtěla, abyste prošli úrovní, která je důvodem proč ohodnotil jsem ji třemi hvězdičkami tato hra je dobrá, ale není pro mě
Go Escape! Arked cmfk
OMG 😲 jaká hloupá hra!!!NEINSTALUJTE TUTO HRU!!!! Zaplatil jsem za žádné reklamy, ale .. JSI ŠÍLENÝ!? 200 $ měsíčně!! můj přítel to nikdy nemohl zaplatit, ale zaplatil jsem za ni. ALE AŽ TAM BYL ADSSS!!!! JSEM TAK NAŠŤAČENÝ. NEINSTALUJTE TENTO PODVOD!
Velmi zábavné a vizuálně přitažlivé, ale úrovně byly nemožné. V takových hrách se považuji za skvělého, ale první úroveň mi trvala asi 20 pokusů. Bez ohledu na mé nízké dovednosti je to dobrá hra
Je to fakt dobrá hra!!! Jediná věc, kterou si myslím, potřebuje zlepšit, je velké množství reklam.! Ale jinak si myslím, že hra je opravdu dobrá!
Zábavná hra, ale příliš mnoho reklam. Strávit více času čekáním na reklamy než používáním aplikace.
Žádný tutoriál, po každé smrti a levelu je reklama. Zaostává pokaždé, když skočíte, a vždy nějakým způsobem zemřete.
NENECHNE MĚ VYSKOČIT! a kvůli tomu jsem pouze na obracející úrovni 2!
Hru miluji, ale ve hře jsou nějaké problémy, jako když hraji, spadne mi míč, i když jsem netrefil žádné špičaté věci, takže v podstatě dochází k problémům s pády, ale celkově je hra pěkná, hodnotím ji 3/5 ⭐⭐⭐