Post by bizpbetmarexpsour on Mar 6, 2022 10:04:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ LOST in Blue (Global) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LOST in Blue (Global) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много издржљивости хацк ▞▞▞
▞▞▞ LOST in Blue (Global) 2022 version ▞▞▞
LOST in Blue (Global) Aventura exor
Добра графика, лепо играње, пљачке и рације
Ова игра је одлична, добра графика, занимљива прича и нема грешака.
КОНСТАНТНА АЖУРИРАЊА ГАШУ ППЛ, огромна преузимања. Покушао сам поново &амп; боље је него што сам мислио! Али уодати ме убијају. Унинсталледцагаин. Ћао. Понекад се понавља. Али једна од најбољих игара за преживљавање. Пробао сам многе.
Одлицна игрица! Одлицна графика! Дрзи пазњу максимално!
Префекте! 😀😀
Ово је тако досадно! Првих 2 минута у игри и већ је каснило, није могао да се избори са мутантима, није могао да замахне како треба, све је реаговало са 2 секунде закашњења.
За сада је добро, осим што је равнотежа у арени и бази само ужасна, замислите да покушавате да одбраните свој дом од лвл 82 в/ 100к АП на лвл 30, нема смисла, тако да се арена увек бори играјући са 5 или више лвл вишим него је само фрустрирајуће, зар не?
Игра је добра, веома пријатна...али од последњег ажурирања имам проблема, апликација се одмах искључи, не дозвољава ми да играм. Морам поново да инсталирам игру и грешка се стално дешава.
Вау! Абсолутели авфул!! Нема инструкција. Провео сам 5 минута покушавајући да пронађем како опремиш секиру, а онда сам одустао. Програмер је очигледно поносан на графику да су заборавили на игру. Не, не желим да тражим како да играм и нећу вам послати е-пошту.
Кул
Веома лепо
Игра је лепа, али треба да преузмете исти пакет ресурса сваки дан да ли је грешка или нормална?? Поправите то
овој игри сам јој дао шансу, упркос томе што је један играч, захтева стабилну интернет везу. тако да они који желе да играју ван мреже, да, није. друго, упркос томе што преживљавате, већину тога можете сирити тако што ћете бити ратник у новчанику, разумем програмере који желе да зараде више новца јер су микротрансакције опционе, али проклети сине. тл;др = један играч, али му је потребан интернет и ужасно прескупе микротрансакције које стварају игру.
LOST in Blue (Global) 冒險 dqn
👌👌👌👌👌
Играо сам ову игру само неколико минута, али то ми је било довољно да је мрзим. Био сам задовољан што могу да играм као жена, али сам мрзео чињеницу да је за неколико секунди лик трчао около у грудњаку, тако да ћу избрисати ову игру. Поново сам инсталирао ову игру да видим шта ће се догодити ако одаберем мушког играча. Нажалост, али није изненађујуће што можете да задржите своју одећу ако играте као мушкарац.
То је веома добра игра за преживљавање. Наравно да је бесплатна игра без употребе новца, али постоји мала разлика. Графика и звук су такође добри.
Гане је леп, али мој једини проблем је кашњење, иако је мој сигнал добар, кашњење је понекад толико неподношљиво, па вас молим да решите проблеме са кашњењем и додајте још узбудљивих догађаја.
Екстра добро
Мој сигнал је у реду, али зашто игра много заостаје. 😭
Најгора ствар је непрекидна потрошња података у позадини..и превише је и скривена..не знам зашто.!
Играо сам само мање од једног дана, добра игра је до сада у раним нивоима, али такође ми се свиђа како је симулирана зомби игрица последњих дана, али је боља више ммо са способношћу и стварима сјајна игра до сада препоручујем свима који уживају у з0мбиес и ммо'с
LOST in Blue (Global) Aventura exor
Кршина жешћа.
Иако је прича заиста добра и механика преживљавања (глад, жеђ, умор) је заиста лепа, игра је очигледно плаћена 2 победа, али можете је играти и као бесплатну 2 игру. Сада с обзиром на то да програмери добијају много новца јер је продавница долара прескупа, а чак су и мале ствари супер скупе, игра има много грешака које треба решити. Поврх свега, од данашњег ажурирања игра је прво почела да касни, што је довело до тога да сада чак ни не могу да се пријавим, а подршка не реагује
АЖУРИРАНА: Игра сада траје око 15 минута да се пријавите, а чак и тада стварно касни. Молимо поправите......Пристојан почетак са лепом графиком, 30 минута за, уредићу рецензију касније...... Нешто мање од месец дана игра се константно, одлична игра, али бих препоручио неке промене, има доста тога да урадите да бисте били заузети, али има много, посебно ако сте вођа клана, једноставан водич за помоћ би био добар, али осим сталних ажурирања која су сваких неколико дана задовољан сам њиме, наставиће да се игра.
Забавна игра, не морате често да трошите прави новац што је увек бонус 😉 Забавна и може да проведе много времена играјући се. 😊 дао 4 звездице 🌟 јер би могло бити мало боље са путовањима итд. неколико малих делова који ипак ништа битно не фрустрирају.
Одлична игрица
Графика и игра су одлични. Нажалост, ова игра је као и већина других авантуристичких игара где морате да платите да бисте је играли, а други играчи могу да вам украду робу. Ово је далеко најфрустрирајући аспект игре. На пример, потребна вам је издржљивост да бисте путовали, ако вам брзо понестане као ја, онда се игра не може играти без $$. Јутрос сам могао да играм само 10 минута јер ми је понестало издржљивости. Такође, апсолутно мрзим када други играчи краду моје ствари. Не желим да играм!
Cut the Rope: Experiments Hádanky tco
Зашто је овим играма увек потребно ажурирање. Фрустрирани због сваког ажурирања и знате да је ажурирање увек величина игре МБ зашто. Било је као да играте игру увек прво преузмите. Увек недостаје док се игра. Не ради глатко превише недостаје у сваком тренутку. Простор није довољно дат у кући, превише нивоа за сваку ствар, ово је игра брате шта дођавола направиш све што ти треба да завршиш ниво пакла до овога.
Врх врхова
Мало превише компликована за мене, али игра лепо изгледа. Игра добро до сада.
Одлична игра! Једини проблем који имам је да мало заостаје када знам да имам одличну Ви-Фи/мобилну везу за пренос података. Добра игра, али барем дајте још неке опције за надоградњу 2 или 3 објекта у исто време, свако не може да приушти ваше награде.
Има сличности са другим играма за преживеле, али има неколико нових изненађења и различитих начина за добијање опреме, пратилаца и коња. Постоји толико много различитих ствари за надоградњу и поправку и још увек нисам имао досадан тренутак. Много ми се допада до сада.
Супер супер, с обзиром на то да сам играо последњи дан на земљи, мислим да је ово префињеније и до тачке. И графика је лепа. хвала
То је заиста сјајна игра, али ако нисте богати, сада не можете освојити пиштољ на неком догађају и то је једини начин да га добијете или платите 99,99 долара, барем би могли да продају оружје у продавници оружја, али све што продају унутра је муниција
Волим ову игру, фантастична је. Али, молим вас, можете ли направити опцију за аутоматско складиштење предмета из свог ранца како не бисте морали да трошите године стављајући све своје предмете у праве сандуке! То може бити прилично досадно и неометано и толико би побољшало игру!
Генерално добра игра! Направите мање туторијала_ нека играчи бирају шта да раде, а шта не_
Доста добро
Волим игру, али ако желите да постанете јачи, морате да радите више. Материјал који треба да купите користећи кристал је прескуп. Можда треба да снизите цене. Само кинески и тајландски играч може себи да приушти. Филипински играч не може себи да приушти толико јер је прескуп.
добра игра и потпуно другачија од осталих игара за преживљавање осим што је плаћа за играње већа када прођете првих неколико дана. не можеш нигде ако не платиш.
Одлична игра када би престала да ме избацује и говори ми да ажурирам када нема ажурирања
добар за оно што јесте, не осећа се као хватање новца и понекад добијате премиум валуту за мисије и достигнућа. зауставља напредовање вашег нивоа ако не наставите да радите мисије приче. препоручио бих ако волите овакву игру